Tru Virtu

Sorteren:   Bestverkocht    Prijs    NaamAantal:   48    Alles
Sorteren:   Bestverkocht    Prijs    NaamAantal:   48    Alles

De Tru Virtu creditcardhouders zijn gemaakt van een volledig gesealde alumium-polymer-compound. Dit voorkomt dat de scanners radio golven contact kunnen maken met de RFID-chip op je creditcard. Tru Virtu creditcardhouders zijn succesvol getest en voldoen aan de hoogste standaarden volgens de “GSA-Opaque Sleeve” methode in Amerika.

Tru virtu

De dingen die we meedragen in onze portemonnee zijn drastisch veranderd in de afgelopen jaren. De klassieke vormen van betaling zijn aangepast door allerlei “plastic geld”. Naast credit-en debetkaarten, hebben we allerlei klantenkaarten, lidmaatschapskaarten, etc. Op al deze kaarten worden onze persoonlijke gegevens opgeslagen.
Enerzijds is het zeer gemakkelijk, daarentegen echter, wordt het veiligheidsrisico steeds groter. Gevoelige persoonsgegevens kunnen – of tijdens een betaling of op de weg – erg eenvoudig illegaal gescand worden zonder enige erkenning.

Tru virtu kopen?

Vergeleken met normale portemonnees en tassen gemaakt van leer, beschermen de Tru Virtu kaarthouders tegen illegale diefstal van de date van creditcards – zogenaamde RFID-scanning. RFID-Scannen (RFID = Radio Frequency Identification) gebeurd wanneer er op illegale wijze persoonlijke data van je met steeds meer persoonlijke data gevulde RFID-chips op je creditcards wordt gescand.
In dit geval geval word er data van RFID-chips gedetecteerd en uitgelezen door een mobiele scanner vanaf korte afstand. Deze scanners scannen door normale leren portemonnees, tassen en broek- en jaszakken heen.

Tru Virtu Filosofie

De veiligheid en de bescherming van persoonlijke gegevens en documenten is het belangrijkste voor onze Tru Virtu creditcardhouders.
De Tru Virtu product filosofie staat voor de ontwikkeling van innovatieve en functionele producten met beschermende functies, gecombineerd met een onderscheidend design en hoge kwaliteit. Tru Virtu producten bieden individualiteit en bieden een one of a kind product-ervaring.
Daarbij zijn hoogwaardige materialen zoals geanodiseerd aluminium, hoge sterkte kunststof en roestvrij staal gebruikt. Dit maakt Tru Virtu producten zeer robuust maar licht tegelijkertijd, toch beschermt een Tru Virtu pasjeshouder tegen bijvoorbeeld RFID-straling.
Alle Tru Virtu producten worden ontwikkeld en uitsluitend in Duitsland getest door onze ingenieurs en ontwerpers.

 Tru Virtu – Verminderen to the Max ® betekent maximale functionaliteit tegen minimale grootte.