Smartcaze

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Smartcaze kopen?

De Smartcaze Original creditcardhouder is een lichte, elegante pashouder die je ongemerkt opbergt in je jas- of broekzak. Dankzij de verschillende modellen is er voor iedere stijl een Smartcaze pasjeshouder, zonder dat je concessies hoeft te doen op het gebied van veiligheid voor je meest belangrijke credit cards, bankpassen, id-bewijs, rijbewijs en ov-chip. De Smartcaze Original is ontworpen naar Zweeds design.

Smartcaze firebird

De Smartcaze firebird series zijn allemaal gemaakt van aluminium en omsluiten je pasjes volledig. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar bied ook perfecte protectie voor je pasjes. Je pasjes zijn beschermt tegen buigen, krassen en breken. Daarnaast zorgt het aluminium ervoor dat je pasjes beschermt zijn tegen rfid-scanning. Deze opkomende trend helpt criminelen aan jouw persoonlijke gegevens zonder dat je het door hebt. Op het moment dat je op de bus zit te wachten kan de persoon naast je al je persoonlijke gegevens scannen. De Smartcaze firebird beschikt over een rfid-protectielaag. Deze laag zorgt ervoor dat de radio golfen die nodig zijn om je gegevens te kunnen lezen afgekaatst worden.

Met een Smartcaze firebird heb je dus perfecte bescherming van je pasjes. Daarnaast zijn deze kaarthouders ook plezier voor het oog. Het Zweedse design straalt elegantie en minimalisme uit.